Yeşilçam'ın devleri Erdek'te buluştu

Yeşilçam

Erdek'te bir araya gelen iki ünlü oyuncu Erol Tezeren ile Tuğrul Meteer hasret giderdi.

Türk Sinemasının Başkenti Yeşilçam’ın iki ünlü karakteri Erol Tezeren ile Tuğrul Meteer akşam Erdek’te buluştu.

40 yılı aşkın süredir Türk sinemasına hizmet eden iki önemli karakter sevgi ve hasret dolu kucaklaşmanın ardından saatlerce anılar denizinde kürek çektiler.

Birçok film setinde yolları kesişen iki eski dost saatlere sığmayan özlemlerini giderirken kahveler yudumlandı mazinin derinliklerindeki ayrınlar harmanlandı.

Erol Tezeren, ailesinin yaşadığı Almanya ile kendisinin yaşadığı Erdek arasında sağlıklı yaşamını deniz ile mücadelesine bağlarken,  Tuğrul Meteer İstanbul’da ailesi,  anne yadigârı Babası ile mutlu bir yaşam sürdüğünü söyledi.

Türk sinemasının yüzlerce filme imza atmış unutulmaz karakterleri Tuğrul Meteer ile Erol Tezeren, Yeşilçam’ın kendine özdü sevgi dolu atmosferi televizyon dizileri ve hit almayan yapımların yakılması ile emeklerin heba edildiği, günü değil ülkenin geleceğine yön verecek yapımlarla sektörün ayağa kaldırılmasında katkı yapılması görüşünde birleştiler.

İki jön, bu noktada kurulan sendika ve derneklerin beklentileri çözme noktasında sağlıklı yaklaşımda bulunmak yerine etiket ve günlük oyalanma ile vakit doldurarak Yeşilçam olgusunun karanlık bir dehlizde beklenen sona ilelerken beyaz perdede alın teri bulunan bir çok aktörün yaşam mücadelesi kaygı ile izlendiği belirtildi.

Tezeren ve Meteer, özellikle Adadolu kentlerinin sanat ve sanatçıya olan özleminin fırsata çevrilerek, kent Belediyeleri tarafından düzenlenen kültür ve sanat festivallerine Yeşilçam havası katarak katkıda bulunulmasının doğru olacağında birleşildi.

İki aktör ’de bu noktada kendilerine gelecek tekliflere açık olduklarını, yüzlerce hayranlarının ekli olduğu sosyal paylaşım sitelerinde taleplere yanıt vermekte zorlandıkları ifade edildi.

Buram buram Yeşilçam kokan iki ünlü jön ’ün sohbeti karşılaşmalarındaki sevinç kadar vedalaşmada da burukluk vardı.

 



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli